Asiakaspalautteet

Palaute 12 2017

Hei
Todella paljon kiitoksia teille 60v juhlajärjestelyistä!
Ruokia kehuttiin. " Tarjoilijat" olivat loistavsti työhönsä suhtautuvia.
Kiitos että olitte mukana tekemässä minulle ihanat juhlat!
Hyvää Uuden vuoden jatkoa!
yt Pirkko Träskbacka

Palaute 11 2017

Kiitos hienosta palvelusta kaikille jonka saimme teiltä 18.11-17 oli kyllä ammattimaista toimintaa T.vanne

Palaute 9 2017

Hei!

Nyt kun pikku hiljaa häähumu alkaa tasaantua, niin ehtii kirjoittamaan kiitoksen.. :)

Kiitos erittäin herkullisesta illallisesta Tuusulan Solbackenilla. Nautimme ruuasta todella paljon ja myös vieraat ovat kehuneet todella paljon, niin itse ruokia kuin myös palvelua ja henkilökuntaa. Tasaisesti jokaista ruokalajia on kehuttu. Myös kattaus oli todella kaunis! Kiitos teille kaikille!Terkuin
Anette ja Ville

Palaute 8.2017

Hei,
kiitos yhteistyöstä, ruoka oli todella herkullista, myös kaikkien vieraiden mielestä (kaikki santsasivat täyden lautasen). Meitä ilahdutti myös tarjoilijan oma-aloitteisuus, ammattitaito ja ystävällisyys.
Hauskaa loppukesää!
Päivi
 
Haluaisimme vielä antaa palautetta, koska teiltä saamamme palvelu oli niin erinomaista koko ajan suunnittelusta juhliin saakka. Alusta asti kaikki suunnittelu sujui erinomaisesti. Teillä oli hyviä ehdotuksia menun suhteen ja juhlissa kaikki oli sovitusti. Menu oli erittäin herkullinen ja kaikki vieraat lihansyöjistä vegaaniin kehuivat ruokaa erinomaiseksi.

Juhlan aikana pitopalvelu toimi erinomaisesti! Tarjoilijat ja hovimestari tekivät työnsä niin hyvin, että kertaakaan ei tarvinnut pyytää heiltä mitään juhlan aikana. Koko henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja teki työnsä hymyillen. Hovimestari oli ihastuttava!

Kaiken kaikkiaan toimintaanne ja ruokaanne voisi kuvata parhaiten sanalla laadukas. Suuret kiitokset teille, että teitte meille erittäin tärkeästä päivästä henkilökuntanne kanssa entistä erityisemmän! Aivan ehdottomasti suosittelun arvoinen!
 
Kiittäen,
Sari ja Miina
 
Palautteet 6/2017
 
Hei!
 
Me tahtoisimme kiittää teitä ensiluokkaisesta palvelusta hääjuhlassamme 3.6. Ruoka oli herkullista, monet vieraat tulivat meille kehumaan sitä vielä erikseen, ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista.
 
Lämmin kiitos ja aurinkoista kesää!
 
Terveisin,
Kirsti & Antti Kalliomäki
 
Hei ville,

Tahdon vielä näin sähköpostitse itse kiittää sinua juhliemme järjestelyistä:
ruoka oli erinomaista ja tarjoilu pelasi moitteettomasti !
Iso kiitos, ja tapaamisiin…
Ja vieraista poikii varmasti jokunen uusi asiakas, ainakin yhteystietojasi kyseltiin..
.
Palaute 4/2017
Kiitos vielä hyvästä palvelusta ja hyvästä ruuasta! Vieraat olivat tyytyväisiä
Otamme uudestaan taas yhteyttä kun meillä on seuraavat juhlat
Mukavaa kevättä!
 
Palaute 3/2017

Siis lämpimät kiitoksemme koko perheemme ja vieraidemme puolesta erinomaisista makuelämyksistä ja järjestelyistä, jotka tekivät nuortemme juhlasta täydellisen. Erityiskiitokset todella sympaattiselle tarjoilijalle, hänen ansiostaan äitikin sai  nauttia juhlasta täysillä.
Sait meistä tyytyväiset asiakkaat ja kerromme kyllä ahkerasti tyytyväisyyttämme eteenpäin :-)
Kiitos Ville !!!!
 
Koko perheemme puolesta Seija

 

Palaute 1/2017

Hei,
Kiitos vielä kerran lauantain järjestelyistä. Teidän ansiosta saimme juuri sellaiset juhlat kun olimme toivoneetkin.
Ruoka oli todella hyvää ja kaikki järjestelyt / tarjoilut sujuivat mutkattomasti.
Suosittelen kyllä ehdottomasti palveluksianne eteenpäinkin ja jos/kun tarvitsemme jatkossa pitopalvelua käännymme uudestaan puoleesi.
Terveisin Virpi ja Jukka

 

 

Lämpimät kiitoksemme 10.12-2016 pitopalvelunne tarjoiluista, Joulumenu keräsi kehuja, erityisesti Siianmätikakku, 50-vuotis partymme onnistui upeasti. Käytämme varmasti jatkossakin, suosittelen.Terv. Mira ja Mika

Hei,
iso kiitos eilisistä tarjoiluista! Ruoka oli todella hyvää, myös vieraiden mielestä. Ja itse olin todella iloinen, ettei minun tarvinnut hetkeäkään miettiä miten asiat keittiössä hoituu, todella ammattimaista!
Hyvää viikkoa!
Anna

 

Haluan kiittää hyvin toimineesta yhteistyöstä. Kaikki sujui kuten sovittiin ja ruoka maistui kaikille ja sitä oli riittävästi. Tulen suosittelemaan palvelujasi eteenpäin. Mukavaa loppuvuotta. Tuija h-t  juhlat 11.11.2016

Moikka,
 
Todella isot kiitokset häidemme ruokapuolen järjestelyistä 30.7.2016.
 
Ihan mielettömän hyvää ruokaa ja aivan älyttömän mahtava henkilökunta!
 
Hei!
 
Suurkiitos erittäin hyvästä ruoasta ristiäisissä Hämeenkylän kirkolla eilen. Sekä me vanhemmat että vieraat olivat hyvin tyytyväisiä ruokaan. Suklaamoussekakku sopi mielestäni hyvin ruoan päälle ja oli hyvää. USAssa asuva sukulaismies, joka on yli 10 vuoden ajan käynyt vuosittain Suomessa totesi: "The best cake ever in Finland!"
Olin myös erittäin tyytyväinen pitopalvelun tarjoilijaan juhlissamme. Hän hoiti ruokailuun liittyvät asiat keittiön puolella erittäin hyvin  tiukasta aikataulusta huolimatta
T. Aija Loponen-Pollari
Palaute 17.7.2016

Hei!

Kiitos valtavasti eilisestä! Ruokia kehuttiin paljon ja samoin todella hyvää palvelua. Erityisesti tatticappucino tuntui olevan kaikkien suosikki.

T. Pekka

Palaute Karonkkajuhlista joulukuu 2015

Hei,
 
Meillä oli eilen ristiäiset Hämeenkylän kirkolla, ja pitopalvelunne toimi todella hyvin, vaikka otin yhteyttä niin lyhyellä varoitusajalla. Kakut olivat hyviä ja tarjoilu toimi loistavasti, iso kiitos siitä!

Palaute Huhtikuu 2014

Hei,
Kiitoksia kaikesta!
Ruoka ja palvelu oli erinomaista!!

Palaute Kesäkuu 2014

Kesäinen hääbuffet 20.6.2014
 
Hääbriiffimme oli mielestämme vaativa ja erityisen tarkka useiden ruoka-allergioiden ja -herkkyyksien vuoksi. Olit Ville ainoa joka oli ensitarjouksessaan huomioinut joka ikisen pyytämämme pikkuasian.
 
Emme oikein tiedä, miten päin kiittää sinua ja tiimiäsi aivan upeista tarjoiluista. Kaikki ruoat olivat maukkaita, näyttäviä ja suussasulavia!! Lähes jokainen vieras, niin suomalaiset kuin britit joita oli leijonaosa vieraista, kävi erikseen sanomassa miten erityisen hyvät ruoat meillä oli - erityismaininta menee poropaistille, itsetehdylle sillille ja kasvispiiraalle. Kasvissyöjävieraamme (5 kpl) mainitsivat erikseen, että yleensä lähtevät buffettihäistä nälkäisinä, mutta tällä kertaa lähes kierivät ulos ruokasalista, koska laadukasta, hyvää ja täyttävää kasvisruokaa oli niin runsaasti. 
 
Olemme aivan älyttömän tyytyväisiä kaikkeen, ihan kaikkeen! Vilpittömästi suosittelemme.
 
Ystävällisesti,
Ben & Heli Heartland
Palaute Helmikuu 2015

oikein lämpimät kiitokset lauantaista, kaikki meni juuri niinkuin 
toivoinkin ja tarjoilut keräsivät runsaasti kehuja! Erityiskiitokset 
joustavasta asenteesta, tarjoilutilat eivät keittiövalmiuksiltaan 
olleet parhaimmasta päästä, mutta silti kaikki meni oikein hienosti.

  

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme auttaa, niin palaamme asiaan ensi tilassa.